lapsen L-ÄÄNNE

Onko lapsesi jonossa puheterapeutin arvioon /l/-äänteen vuoksi? Onko teillä kotona tylsiä mustavalkoisia monisteita /l/:n löytämiseen? Kaipaisitko tehokkaita vinkkejä, harjoitteita ja videoita /l/-äänteen löytämiseen ilman jonottamista?

jos vastasti kyllä, KURKKAA LISÄÄ

Haasteita /l/-äänteen oppimisessa?

Meistä puheterapeuteista on erittäin kova pula. Meillä ei aina riitä resurssit auttaa kaikkia lapsia kenellä on haasteita /l/- ja /r/- äänteen tuottamisessa. Tämän vuoksi olen kehittänyt innoastavia L-materiaaleja ja ÄlläVerkkokurssin. ÄlläVerkkokurssilta löydät kaikki parhaimmat vinkit, miten voit opettaa lapsellesi /l/-äänteen kotiharjoittelulla. Jos kaipaatte yksilöllistä apua ja vinkkejä /l/-äänteen oppimiseen, pääsette myös mistä tahansa päin maailmaa treenaamaan ällää etävastaanotolleni!

kurkkaa materiaalit verkkokaupasta

Miksi harjoittelu kannattaa aloittaa nyt?

L-treenit voi aloittaa kun lapsesi on 4-5 vuotias. /l/-äänne olisi tärkeä oppia lapsena, ettei sitten aikuisena tarvitse hakea apua sen oppimiseen. Mitä kauemmin toistaa ”väärää ällää”, sitä kauemmin kestää siirtää ”oikea ällä” lihasmuistiin. /l/-äänteen treenaaminen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa. Jo lyhyet harjoitushetket arjen keskellä vie jo usein todella pitkälle. Äänneharjoittelu perustuu toistoihin eikä aikaan!

tiedustele vapaita aikoja

Verkkokurssi: ÄlläKurssi lapsille

ÄlläKurssilta löydätte kaikki parhaimmat vinkit /l/-äänteen löytämiseen. Kurssin alussa keskitytään mm. oraalimotoriikan kohentamisen ja kielen liikkeiden vahvistamiseen!
ÄlläKurssi sisältää laajasti erilaisia opetusvideoita, vinkkejä, harjoitteita ja materiaaleja kotiharjoittelua varten. Kurssialustalta löydät myös ihanan värikkään E-ÄlläVihkon! 

Toivottavasti nähdään pian! 

Kurkkaa lisää Älläkurssista!

Etäohjauskäynti täsmäavuksi äännevirheisiin?

Haluatko yksilöllistä tukea ja ohjeita tietyn äänteen oppimiseen? Kaipaatko etäohjauskäynnin tueksi verkkokurssin rinnalle? Voit myös osallistua etävastaanotolleni mistä tahansa päin maailmaa! Etäohjauskäynti on tehokas tapa saada täsmäapua äännevirheisiin. Tehdään käynnin alussa pintapuolinen arvio, ja käydään läpi juuri sinulle sopivia harjoituksia! Etäohjauskäynnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitussuunitelman sähköpostiisi.

tiedustele vapaita aikoja

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä!

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1