AIKUISEN /R/-ÄÄNNE

Oletko toistanut sanaa ”portti” tai harjoitellut netistä löytyviä lapsille suunnattuja D-harjoituksia tuloksetta? Haluaisitko oppia oikean tremuloivan alveolaarisen /r/-äänteen? /r/-äänteen oppiminen ei tarvitse olla tuskallista – opetan sinulle ärrän tehokkailla harjoituksilla!

jos vastasti kyllä, KURKKAA LISÄÄ

Aikuisena sinunkin on mahdollista oppia R!

Opetan sinulle /r/-äänteen riippumatta siitä, kuinka vanha olet. ”Ärrä” on yksi maailman vaikeimmista äänteistä tuottaa, mutta sen löytäminen ei oikeasti tarvitse olla tuskallista! Toki /r/-äänteen siirtäminen spontaanin puheeseen vaatii tuhansia toistoja, rohkeutta ja motivaatiota. Mutta löydät sen kyllä, kunhan olet valmis tekemään töitä ohjeillani!

Aloita tältä sivulta matkasi kohti selkeämpää puhetta!

Kurkkaa aikuisten ärräkurssi

R-äänne haasteena arjessa

Ei-tyypillinen /r/-äänne, ”r-vika” tai ”r-virhe” voi olla joko ihana osa sinun persoonaasi, tai sitten se voi tuntua haasteelta, joka vaikuttaa negatiivisesti arjen toimintakykyysi. Mielestäni on tärkeää, että jokainen aikuinen joka haluaa oppia /r/-äänteen, saa apua ja oikeita ohjeita /r/:n oppimiseen.

Aikuiset päätyvät usein etsimään apua harhaanjohtavilta keskustelupalstoilta. Tämän takia päätin tehdä aikuisille oman ÄrräKurssin sekä aikuisille suunnattuja R-materiaaleja. Monen aikuisen kohdalla puheterapia on jäänyt lapsena kesken, tai sitten apua ei vaan aikuisena ole löytynyt. Toki taustalla voi myös olla esim. kireä kielijänne tai jokin rakenteellinen haaste, joka vaikeuttaa /r/-äänteen löytämistä. 

verkkokauppaan

Mikä avuksi aikuisille?

Aikuisten ÄrräKurssilla opit miksi et vielä osaa /r/-äännettä. Kun tiedät miksi – opit myös ymmärtämään mitä sinun kannattaisi harjoitella. Annan sinulle kymmeniä harjoituksia ja videoita, joilla ihan varmasti pääset eteenpäin harjoittelussa. Jos myös päätät tulla etävastaanotolleni, voit tarkistaa kaikki sinulle annetut harjoitukset kurssialustalta, jotta varmasti muistat miten ne tulisi tehdä. Aikuisten ÄrräOppaasta löydät myös jonkin verran harjoituksia, joilla pääset harjoittelussa alkuun.

Olen opettanut /r/-äänteen jo lukuisille aikuisille, joten et todellakaan ole yksin asian kanssa. Toivottavasti saan kunnian auttaa myös sinua! 

Kurkkaa lisää Ärräkurssista!

Palautteita ⭐️

Etäohjauskäynti täsmäavuksi äännevirheisiin? 👩🏼‍💻

Haluatko yksilöllistä tukea ja ohjeita tietyn äänteen oppimiseen? Kaipaatko etäohjauskäynnin tueksi verkkokurssin rinnalle? Voit osallistua etävastaanotolleni mistä tahansa päin maailmaa! Etäohjauskäynti on tehokas tapa saada täsmäapua äännevirheisiin. Tehdään käynnin alussa pintapuolinen arvio, ja käydään läpi juuri sinulle sopivia harjoituksia! Etäohjauskäynnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitussuunitelman sähköpostiisi, jonka avulla on helppo treenata oikeita asioita kotona. 

tiedustele vapaita aikoja

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä! 📨

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1