Etäpuheterapiaa kaikenikäisille 👩🏼‍💻

Etäpuheterapiaa toteutetaan samalla tavalla kuin kasvotusten toteutettu kuntoutus. Fyysisen läsnäolon sijasta kuntoutus toteutetaan paikkariippumattomasti suojatun videoyhteyden välityksellä. Välineenä voidaan käyttää tavallista tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta. 

Ota yhteyttä! verkkokauppaan
Sijainnista riippumaton

Etäpuheterapia

Etäpuheterapiaa varten tarvitset:

  1. Tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen 💻
  2. Toimivan internetyhteyden 🌐
  3. Webkameran 📷
  4. Mikrofonin 🎙️
  5. Sähköpostiosoitteen 📧

Tehtävät voivat olla joko uusinta teknologiaa hyödyntäviä sähköisiä tehtäviä tai esimerkiksi perinteisiä paperitehtäviä, jotka lähetetään kotiin postitse tai sähköpostitse. Lisäksi minulla on lapsiasiakkaille käytössä erilaisia nettipelejä, joita voi pelata kotona puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Sekä kasvotusten että etänä toteutetun puheterapian on tieteellisten tutkimusten mukaan todettu olevan yhtä tehokkaita ja toimivia. Toivottavasti nähdään pian linjoilla! 

Tällä hetkellä on pari vapaata paikkaa etäpuheterapiajaksolle kesälle ja syksylle 2024!

VERKKOKAUPPA Verkkokurssit

Kenelle EPT sopii?

Se selviää kokeilemalla! Ei ole olemassa tiettyä logopedista ryhmää, jolle etäpuheterapia ei sopisi. Kaikki olemme yksilöitä, joten asiakkaan soveltuvuus etäpuheterapiaan arvioidaan aina yksilöllisesti. 

Etänä olen kuntouttanut asiakkaita kenellä on: epäselvä puhe, kehityksellinen kielihäiriö, suuhengittämistä, änkytystä, niukka sanavarasto, kuulovamma, autisminkirjon häiriö, äänihäiriö, afasia tai dysatria.
Lisäksi olen kuntoututtanu asiakkaita kenellä on ollut haasteita lukivalmiustaidoissa tai lukemisessa, kerrontataidoissa, oraalimotoriikassa tai hengittämisessä. 

Ota yhteyttä! materiaalit verkkokaupassa

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä!

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1