LASTEN EPT

Haluaisitko tulla etävastaanotolle ilman pitkiä välimatkoja? Haluaisitko pientä täsmäapua, esim. miten opetat lapsellesi tietyn äänteen? Onko teillä tarve pidemmälle etäpuheterapiajaksolle? 

jos vastasti kyllä, KURKKAA LISÄÄ

Etäohjauskäynti 30 min tai 45 min 

Etäohjauskäynti on tehokas tapa saada täsmäapua esim. äännevirheisiin. Etäohjauskäynti on myös edullinen ja tehokas tapa saada yksilöllistä tukea tai ohjausta kotiharjoittelun tai nettiterapian (verkkokurssien) tueksi. 

Etäohjauskäynti 30 min (79 €) sopii lapsille, joilla on esim. haasteita tietyn äänteen kanssa. 

Etäohjauskäynti 45 min (119 €) sopii lapsille, jotka haluavat harjoitella ja keskustella puheterapeutin kanssa pidempään sekä saada harjoituksia kotiin postitse.

tiedustele vapaita aikoja

Etäohjauskäynnin ohjeet

  • Selvitä ensin puheterapeutilta vapaat ajat sähköpostitse, soittamalla tai tällä sivulla olevan yhteydenottolomaakkeen avulla
  • Käynnin varattua saat itsellesi etävastaanoton ohjeet ja linkin tapaamiseen
  • Täytä terapiasopimus
  • Tarvitset etäohjauskäyntiä varten laitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin), internetyhteyden, mikrofonin, webkameran ja sähköpostiosoitteen
  • Tulkaa etäkäynnille!
  • Harjoittelusuunnitelma ja lasku lähetetään sinulle sähköpostitse käynnin jälkeen!

 

Etäpuheterapiajakso

Onko teillä palveluseteli etäpuheterapiaan? Tarvitseeko lapsesi pitkäkestoisempaa puheterapeuttista kuntoutusta johonkin haasteeseen? Haluaisitteko kokeilla etäpuheterapiaa? 

Etäpuheterapiajaksolle pääsee joidenkin hyvinvoinitalueiden maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Hoidan myös asiakkaiden itse maksamia ja vakuutusyhtiöiden korvaamia puheterapiajaksoja. En ota vastaan KELA-asiakkaita. 

Kysy lisää jaksoista sähköpostitse, soittamalla tai alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla! 

Tällä hetkellä on vielä muutama paikka vapaana syksylle 2023. 

tiedustele vapaita aikoja

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä!

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1