lapsen K-ÄÄNNE

Onko lapsesi jonossa puheterapeutin arvioon /k/-äänteen vuoksi? Onko teillä kotona tylsiä mustavalkoisia monisteita /k/:n löytämiseen? Kaipaisitko tehokkaita vinkkejä, harjoitteita ja videoita /k/-äänteen löytämiseen ilman jonottamista?

jos vastasti kyllä, KURKKAA LISÄÄ

Haasteita /k/-äänteen oppimisessa?

Meistä puheterapeuteista on erittäin kova pula. Meillä ei aina riitä resurssit auttaa kaikkia lapsia kenellä on haasteita /k/-äänteen tuottamisessa. Tämän vuoksi olen kehittänyt ilmaisia K-tehtäviä ja KooKurssin. Etenkin KooKurssi on tehokas ja innostavia tapa opettaa lapselle /k/-äänne kotiharjoittelulla. Jos kaipaatte yksilöllistä apua ja vinkkejä /k/-äänteen oppimiseen, pääsette myös mistä tahansa päin maailmaa treenaamaan /k/-äännettä etävastaanotolleni!

Kurkkaa materiaalit verkkokaupassa

Miksi harjoittelu kannattaa aloittaa nyt?

K-treenit voi aloittaa kun lapsesi on noin 4-vuotias. Mitä kauemmin toistaa ”väärää koota”, sitä kauemmin kestää siirtää ”oikea koo” lihasmuistiin. /k/-äänteen treenaaminen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa. Jo lyhyet harjoitushetket arjen keskellä vie jo usein todella pitkälle. Äänneharjoittelu perustuu toistoihin eikä aikaan! 

tiedustele vapaita aikoja

Verkkokurssi: KooKurssi lapsille

KooKurssilta löydätte kaikki parhaimmat vinkit /k/-äänteen löytämiseen. Korvaako lapsesi /k/-äänteen /t/-äänteellä? Tästä saat todella helppoja ja tehokkaita ohjeita K-äänteen kotiharjoitteluun.
KooKurssi sisältää laajasti erilaisia opetusvideoita, vinkkejä, harjoitteita ja materiaaleja kotiharjoittelua varten. Kurssialustalta löydät myös ihanan värikkään E-KooVihkon! 

Toivottavasti nähdään pian! 

Kurkkaa lisää KooKurssista!

Etäohjauskäynti täsmäavuksi äännevirheisiin?

Haluatko yksilöllistä tukea ja ohjeita tietyn äänteen oppimiseen? Kaipaatko etäohjauskäynnin tueksi verkkokurssin rinnalle? Voit myös osallistua etävastaanotolleni mistä tahansa päin maailmaa! Etäohjauskäynti on tehokas tapa saada täsmäapua äännevirheisiin. Tehdään käynnin alussa pintapuolinen arvio, ja käydään läpi juuri sinulle sopivia harjoituksia! Etäohjauskäynnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitussuunitelman sähköpostiisi.

tiedustele vapaita aikoja

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä!

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1