ÄrräVihko + E-ÄrräVihko

Alkuperäinen hinta oli: 64,00 €.Nykyinen hinta on: 54,00 €.

ÄrräVihko + E-Ärrävihko samassa paketissa!

Tuotteessa sekä postitettava konkreettinen ÄrräVihko että E-ÄrräVihko! Kun ostat molemmat, saat vihkot halvempaan hintaan!

ÄrräVihko on puheterapeutin suunnittelema vihko lapsille, jotka haluavat oppia /r/-äänteen! ÄrräVihkon avulla harjoitellaan /r/-äännettä yhdessä aikuisen, terapeutin tai opettajan kanssa.
Vihkosta löydät kymmeniä pelejä mm. noppapelejä, ristinollia, labyrintteja sekä vinkkejä /r/-äänteen löytämiseen!
Sisältää 50 sivua harjoituksia Dinon, Delfin, Sarviksen ja Ampparin kanssa! Vihkon lopussa myös 45 leikattavaa harjoittelukorttia x2 toiminnallisia tehtäviä tai muistipeliä varten!

ÄrräVihko sisältää: 50 sivuisen konkreettisen ÄrräVihkon & 45 leikattavaa kuvakorttia

E-ÄrräVihko sisältää: 50 sivuisen E-ÄrräVihkon taustaväreillä, 50 sivuisen E-Ärrävihkon ilman taustavärjeä, 45 tulostettavaa kuvakorttia (nämä kannattaa laminoida). Lisäksi vihkon lopussa on 4 ihanaa peliä, jotka voi laminoida (mm. kaikkien suosikki Karkkikonepeli!).

ÄrräVihkon saat postilaatikkosi (4-10 vrk). Kiinteä toimituskulu.

ÄrräVihko /r/-treeneihin tai ÄrräKurssin tueksi! 

ÄrräVihko on puheterapeutin suunnittelema vihko lapsille, jotka haluavat oppia /r/-äänteen! ÄrräVihkon avulla harjoitellaan /r/-äännettä yhdessä aikuisen, terapeutin tai opettajan kanssa.
Motivoivasta ja värikkäästä vihkosta löydät kymmeniä pelejä, mm. noppapelejä, ristinollia, labyrintteja sekä vinkkejä /r/-äänteen löytämiseen!
Sisältää 50 sivua harjoituksia Dinon, Delfin, Sarviksen ja Ampparin kanssa!
Vihkon lopussa myös 45 leikattavaa harjoittelukorttia x2 toiminnallisia tehtäviä tai muistipeliä varten!

Hinta sis 10% ALV.
Posti 4-10 vrk. Kiinteä toimituskulu.
Saat lähetyksen yhteydessä sähköpostitse seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä.

HUOM ❗️Konkreettista ÄrräVihkoa ei saa kopioida. E-ÄrräVihkoa voit kuitenkin tulostaa rajattomasti omaan käyttöön, mutta on ehdottomasti kiellettyä jakaa tiedostoja esim. kolleegalle tai lähettää materiaalia sähköisesti asiakkaille. E-ÄrräVihko = 1 lisenssi/henkilö.

Palaute ÄrräVihkosta ⭐️:

”Materiaaleissa on erityisesti ollut apua kuvista ohjeiden ohessa (suujumppa, tremulaattorin käyttö), jolloin on ollut itselle ja asiakkaalle helpompi hahmottaa miten tehdään 🙂 plussaa myös oikeasti perinpohjaisista ohjeista! Tehtävistä erityisesti mieleen on tuntunut olevan sokkelo tehtävä, jossa pääsi piirtämään!”

Sis. 10% ALV.