lapsen S-ÄÄNNE

Onko lapsesi jonossa puheterapeutin arvioon /r/-äänteen vuoksi? Onko teillä kotona tylsiä mustavalkoisia monisteita /r/:n löytämiseen? Kaipaisitko tehokkaita vinkkejä, harjoitteita ja videoita /r/-äänteen löytämiseen ilman jonottamista?

jos vastasti kyllä, KURKKAA LISÄÄ

Haasteita /s/-äänteen oppimisessa?

Meistä puheterapeuteista on erittäin kova pula. Meillä ei aina riitä resurssit auttaa kaikkia lapsia kenellä on haasteita /s/-äänteen tuottamisessa. Tämän vuoksi olen kehittänyt ilmaisia S-tehtäviä ja ÄssäKurssin. Etenkin ÄssäKurssi on tehokas ja innostavia tapa opettaa lapselle /s/-äänne kotiharjoittelulla. Jos kaipaatte yksilöllistä apua ja vinkkejä /s/-äänteen oppimiseen, pääsette myös mistä tahansa päin maailmaa treenaamaan ässää etävastaanotolleni!

Kurkkaa materiaalit verkkokaupasta

Miksi harjoittelu kannattaa aloittaa nyt?

S-treenit voi aloittaa kun lapsesi on 5-6 vuotias. /s/-äänne olisi tärkeä oppia lapsena, ettei sitten aikuisena tarvitse hakea apua sen oppimiseen. Mitä kauemmin toistaa ”väärää ässää”, sitä kauemmin kestää siirtää ”oikea ärrä” lihasmuistiin. /s/-äänteen treenaaminen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa. Jo lyhyet harjoitushetket arjen keskellä vie jo usein todella pitkälle. Äänneharjoittelu perustuu toistoihin eikä aikaan! 

tiedustele vapaita aikoja

Verkkokurssi: ÄssäKurssi lapsille

ÄssäKurssilta löydätte kaikki parhaimmat vinkit /s/-äänteen löytämiseen. Korvaako lapsesi /s/-äänteen /t/-äänteellä tai niin, että kieli on hampaiden välissä? Tuleeko ilmavirta kenties ulos kielen sivuista? Kurssin alussa keskitytään mm. oraalimotoriikan kohentamisen ja kielen liikkeiden vahvistamiseen!
ÄssäKurssi sisältää laajasti erilaisia opetusvideoita, vinkkejä, harjoitteita ja materiaaleja kotiharjoittelua varten. Kurssialustalta löydät myös ihanan värikkään E-ÄssäVihkon! 

Toivottavasti nähdään pian! 

Kurkkaa lisää ÄssäKurssista!

Etäohjauskäynti täsmäavuksi äännevirheisiin

Haluatko yksilöllistä tukea ja ohjeita tietyn äänteen oppimiseen? Kaipaatko etäohjauskäynnin tueksi verkkokurssin rinnalle? Voit myös osallistua etävastaanotolleni mistä tahansa päin maailmaa! Etäohjauskäynti on tehokas tapa saada täsmäapua äännevirheisiin. Tehdään käynnin alussa pintapuolinen arvio, ja käydään läpi juuri sinulle sopivia harjoituksia! Etäohjauskäynnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitussuunitelman sähköpostiisi.

tiedustele vapaita aikoja

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä!

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1