lapsen r-ÄÄNNE

Onko lapsesi jonossa puheterapeutin arvioon /r/-äänteen vuoksi? Onko teillä kotona tylsiä mustavalkoisia monisteita /r/:n löytämiseen? Kaipaisitko tehokkaita vinkkejä, harjoitteita ja videoita /r/-äänteen löytämiseen ilman jonottamista?

jos vastasti kyllä, KURKKAA LISÄÄ

Haasteita /r/-äänteen oppimisessa?

Meistä puheterapeuteista on erittäin kova pula. Meillä ei aina riitä resurssit auttaa kaikkia lapsia kenellä on haasteita /r/-äänteen tuottamisessa. Tämän vuoksi olen kehittänyt ÄrräVihkon ja ÄrräVerkkokurssin. Molemmat ovat tehokkaita ja innostavia tapoja opettaa lapselle /r/-äänne kotiharjoittelulla. Jos kaipaatte yksilöllistä apua ja vinkkejä /r/-äänteen oppimiseen, pääsette myös mistä tahansa päin maailmaa treenaamaan kanssani ärrää etävastaanotolleni!

Kurkkaa materiaalit verkkokaupasta

Miksi harjoittelu kannattaa aloittaa nyt?

R-treenit voi aloittaa kun lapsesi on 5-6 vuotias. /r/-äänne olisi tärkeä oppia lapsena, ettei sitten aikuisena tarvitse hakea apua sen oppimiseen. Mitä kauemmin toistaa ”väärää ärrää”, sitä kauemmin kestää siirtää ”oikea ärrä” lihasmuistiin. /r/-äänteen treenaaminen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa. Jo lyhyet harjoitushetket arjen keskellä vie jo usein todella pitkälle. Äänneharjoittelu perustuu toistoihin eikä aikaan, eli mitä enemmän lapsesi toistaa drillejä, R-sanoja ja R-lauseita, sitä nopeammin hän pääsee tavoitteeseen! 

tiedustele vapaita aikoja

Verkkokurssi: ÄrräKurssi lapsille

ÄrräKurssilta löydätte kaikki parhaimmat vinkit /r/-täryn löytämiseen. Kurssin alussa keskitytään mm. oraalimotoriikan kohentamisen ja kielen liikkeiden vahvistamiseen!
ÄrräKurssi sisältää laajasti erilaisia opetusvideoita, vinkkejä, harjoitteita ja materiaaleja kotiharjoittelua varten. Kurssialustalta löydät myös ihanan värikkään E-ÄrräVihkon! 

Toivottavasti nähdään pian! 

Kurkkaa lisää Ärräkurssista!

Etäohjauskäynti täsmäavuksi äännevirheisiin?

Kaipaatteko yksilöllistä tukea ja ohjeita /r/-äänteen oppimiseen? Voitte osallistua etävastaanotolleni mistä tahansa päin maailmaa! Etäohjauskäynti on tehokas tapa saada täsmäapua /r/-äänteen löytämiseen. Tehdään käynnin alussa pintapuolinen arvio, ja käydään läpi juuri sinun lapsellesi sopivia harjoituksia! Etäohjauskäynnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitussuunitelman sähköpostiisi. Etäohjauskäynti on myös hyvä yhdistää Lasten ÄrräKurssiin. 

tiedustele vapaita aikoja

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä! 📨

info@adeta.fi

041 319 7857

Eteläsalmentie 7 B 18, 21620 Kuusisto

Y-tunnus: 3000764-1