adeta-logo

PALVELUT

Adeta Oy tarjoaa pidempiä etäpuheterapiajaksoja ja yksittäisiä etäohjauskäyntejä. Verkkokursseja voit selailla täältä!

etäOHJAUSKÄYNTI

Etäohjauskäynti on edullinen ja tehokas tapa saada yksilöllistä tukea ja ohjausta kotiharjoitteluun tai nettiterapiaan (verkkokursseihin). Etäohjauskäynnit ovat tarkoitettu sekä lapsille että aikuisille. 

Etäohjauskäynti 30 min (79 €) sopii lapsille tai aikuisille, joilla on esim. haasteita jonkun äänteen kanssa.
Etäohjauskäynti 45 min (119 €) sopii lapsille tai aikuisille, jotka haluavat harjoitella ja keskustella puheterapeutin kanssa pidempään ja saada harjoituksia kotiin postitse.

  • Selvitä ensin puheterapeutilta vapaat ajat sähköpostitse, soittamalla tai tällä sivulla olevan yhteydenottolomaakkeen avulla
  • Käynnin varattua saat itsellesi etävastaanoton ohjeet ja linkin tapaamiseen
  • Täytä terapiasopimus
  • Tarvitset etäohjauskäyntiä varten tietokoneen/tabletin, internetyhteyden, mikrofonin ja webkameran
  • Tule etäkäynnille!
  • Harjoittelusuunnitelma ja lasku lähetetään sinulle sähköpostitse käynnin jälkeen!

     

PUHETERAPIAJAKSO


Etäpuheterapiajaksolle
pääsee joidenkin hyvinvoinitalueiden maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Hoidamme myös asiakkaiden itse maksamia ja vakuutusyhtiöiden korvaamia puheterapiajaksoja. Adeta Oy ei ota vastaan KELA-asiakkaita. 

Kysy lisää jaksoista sähköpostitse tai soittamalla. 

Etäyhteyttä varten, ei tarvitse erikseen ladata mitään ohjelmaa. Voimme tarvittaessa lainata mikrofonillisen webkameran, mutta esimerkiksi useimmissa läppäreissä ja tableteissa on jo valmiiksi tarvittava laitteisto!

Lähivastaanottomme sijaitsee Kaarinan Kuusistossa, noin vartin ajomatkan päästä Turun keskustasta ja vain muutaman minuutin päässä Kaarinan keskustasta. Tarvittaessa puheterapia voidaan toteuttaa monimuotoisesti siten, että se sisältää sekä lähi- että etäpuheterapiaa. 

Tällä hetkellä ei ole vapaita paikkoja puheterapiajaksoille. 

Yhteys

LAITA VIESTIä

Onko sinulla kysyttävää tarjoamistamme kursseista, tai etkö löytänyt vastausta UKK-osiosta? Laita viestiä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla, niin kerromme lisää!

Please select your product
Ostoskori0
Ei tuotteita korissa
Jatka ostoksia